ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan invită voluntarii de la EURO 2020 să vadă marea finală pe Arena Naţională: Ca recunoştinţă pentru ajutorul acordat

Nicușor Dan invită toți voluntarii care au dat o mână de ajutor la EURO 2020 să vină să vadă marea finală pe Arena Naţională. Edilul spune că este vorba de recunoştinţă pentru ajutorul acordat.

Peste o mie de voluntari „Mobility Makers”, care au dat o mână de ajutor la organizarea EURO 2020 în București, vor avea șansa să vizioneze duminică seara, pe ecranele de pe Arena Naţională, marea finală EURO 2020 dintre Anglia și Italia. Primarului Capitalei, Nicuşor Dan, a lansat vineri invitația.

Invitație transmisă de Nicușor Dan pentru toți voluntarii de la EURO

Cea de a XVI-a ediţie a turneului final al Campionatului European de fotbal, organizat de UEFA, s-a desfăşurat și la București unde au avut loc mai multe meciuri din grupe și poate cea mai frumoasă semifinală dintre toate, Franța Elveția. EURO 2020 are loc în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 11 oraşe şi tot atâtea stadioane europene.

S-ar putea să-ți placă și Cum a înviat EURO 2020 Centrul Vechi al Capitalei după un an de pandemie. ”Păi, nu prea l-a înviat. Multă gălăgie, dar vânzări normale, ca-n 2019”

„Ca recunoştinţă pentru ajutorul acordat în organizarea Campionatului European de Fotbal la Bucureşti, i-am invitat pe cei peste 1.000 de voluntari „Mobility Makers” să vină duminică seară pe Arena Naţională, pentru a urmări pe ecranele amplasate pe stadion finala UEFA EURO 2020 dintre Italia şi Anglia.

Le mulţumesc din nou voluntarilor noştri, care au avut o contribuţie importantă la succesul organizatoric al acestui campionat european la Bucureşti”, a scris edilul general, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

Arena Naţională din Bucureşti a găzduit trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Finala EURO 2020 se va disputa duminică seară, pe stadionul Wembley, din Londra, între Anglia şi Italia.

Campionat de DOTA pe Arena Națională

În perioada 12-17 octombrie, pe Arena Națională din București va avea loc cel mai mare eveniment mondial de sporturi electronice din acest an – The International 10 (TI10).

„Evenimentul e la cea de-a zecea ediție, iar Bucureștiul se va alătura altor orașe importante din lume (Seattle, Köln, Vancouver, Shanghai) care au găzduit această competiție în anii precedenți. Pentru comparație, turneul de tenis de la Wimbledon din acest an are un fond total de premiere de circa 48 de milioane de dolari”, a spus Nicușor Dan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button