Nicuşor Dan intervine după scandalul statuilor din București: Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei

18 feb. 2021
496 Afișari
Nicuşor Dan intervine după scandalul statuilor din București: Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei

Nicușor Dan ia o decizie curajoasă după scandalul statuilor din București și cere de urgență intervenția Corpului de Control pentru a verifica fraudele semnalate de Poliția Locală.

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat joi că a solicitat Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuţi în Bucureşti. El a adăugat că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanţare pentru noi statui în Capitală.

Mesajul lui Nicușor Dan

„Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuţi în Bucureşti. Cei responsabili vor fi identificaţi şi sancţionaţi, iar informaţiile strânse vor fi trimise mai departe poliţiei, pentru eventuale inculpări.

Anunţ în acelaşi timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanţare pentru noi statui în Bucureşti. Redirecţionăm banii pentru investiţiile prioritare, neglijate de precedenta administraţie – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Cookies