Nicușor Dan: Încă două locuri de joacă modernizate în Parcul Herăstrău, alte două au fost deschise în Floreasca

01 iul. 2024
1006 afișări
Nicușor Dan: Încă două locuri de joacă modernizate în Parcul Herăstrău, alte două au fost deschise în Floreasca
Nicușor Dan: Încă două locuri de joacă modernizate în Parcul Herăstrău, alte două au fost deschise în Floreasca | Sursa foto: PMB

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, au a mai fost terminată o serie de lucrări de reparați și modernizări în parcuri administrate de Primăria Municipiului București :

Încă două locuri de joacă care au fost modernizate și la care au fost schimbate echipamentele s-au deschis pentru cei mici în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) în zona ”Biblioteca” și “Coloane”. Alte două au fost deschise în Parcul Floreasca. 

Modernizarea zonelor de joacă și fitness din parcurile administrate de Primăria Capitalei va continua, mai spune Nicușor Dan, care promite că, în zilele următoare, urmează să fie deschise locurile de joacă din Parcul Carol.

Primarul general spunea, în primăvară, că parcurile din București vor arăta „mai bine” vara asta, „pentru că a fost un reproș anul trecut”; spunea atunci că halul în care ajunseseră parcuri importante din oraș (mizeria din Cișmigiu din ultimii ani, aleile rupte din Herăstru în acest sezon)  are o cauză principală: numărul de oameni care se ocupă de întreţinere şi curăţenie, problemă care ar fi fost rezolvată între timp. 

PMB promite 14 locuri de joacă în parcuri, până la sfârșitul anului

Nicușor Dan susține că roate aceste zone nu au mai fost modernizare de 14-15 ani, iar acum sunt reabilitate cu materiale și și modernizate cu aparate sigure pentru copii, conform normativelor în vigoare.

Primarul general al Capitalei mai spune că, până la sfârșitul acestui an, PMB va  finaliza 14 locuri de joacă din parcurile pe care le administrează.

Poate vrei să citești și:

Cookies