Nicușor Dan: În Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău) va fi amenajată o zonă de tip Freerun și Parkour. Va avea 500 metri pătrați și dotări moderne, promite primarul Capitalei

30 aug. 2023
2001 Afișari
Nicușor Dan: În Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău) va fi amenajată o zonă de tip Freerun și Parkour. Va avea 500 metri pătrați și dotări moderne, promite primarul Capitalei
Nicușor Dan: În Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău) va fi amenajată o zonă de tip Freerun și Parkour. Va avea 500 metri pătrați și dotări moderne, promite primarul Capitalei. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

În parcul Regele Mihai I va fi amenajată o zonă de tip Freerun și Parkour pentru copii și adolescenți. Proiectul a fost aprobat miercuri, într-o ședință a Consiliului General al Municipiului București.

Ansamblul va avea dotări moderne, promite primarul

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri, 30 august 2023, că o zonă de tip Freerun and Parkour va fi amenajată în Parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău) din București.

Potrivit spuselor edilului, ansamblul va avea o suprafață de 500 de metri pătrați și va fi dotat modern. Astfel, tinerii pasionați de aceste sporturi vor putea executa sărituri, treceri pe sub obstacole și alte exerciții de echilibru în siguranță:

O zonă de tip Freerun și Parkour pentru copii și adolescenți va fi amenajată în Parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău).
Ansamblul în suprafață de 500 mp va avea dotări moderne, unde tinerii atrași de astfel de sporturi vor putea executa în siguranță sărituri spectaculoase, treceri pe sub obstacole și multe alte exerciții de echilibru.”
Nicușor Dan speră că noua zonă va atrage cât mai mulți tineri și îi va motiva să facă mișcare și să petreacă mai mult timp în aer liber:
Crearea unui astfel de spațiu este binevenită, pentru că va atrage copiii către mișcare în aer liber, în detrimentul activităților sedentare.”
Proiectul privind Studiul de fezbilitate și indicatorii tehnico-economici a fost aprobat astăzi, în timpul unei ședințe a Consiliului General al Municipiului București.
Acesta este unul dintre proiectele propuse de bucureșteni în cadrul procesului de bugetare participativă”, a mai declarat edilul.
Primarul nu a anunțat data de finalizare a acestui proiect, deci, tinerii pasionați de Freerun și Parkour mai au de așteptat.
Te-ar putea interesa și:
Cookies