Nicușor Dan îi invită pe microbiști la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Campionatului Mondial de Fotbal va fi difuzat pe ecranul montat aici

21 nov. 2022
140 Afișari
Nicușor Dan îi invită pe microbiști la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Campionatului Mondial de Fotbal va fi difuzat pe ecranul montat aici
Nicușor Dan îi invită pe microbiști la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Campionatului Mondial de Fotbal va fi difuzat pe ecranul montat aici | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, le transmite bucureștenilor pasionați de fotbal că pot merge în Piața Constituției, la Târgul de Crăciun, pentru a vedea meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Nicușor Dan îi invită pe bucureșteni să vadă Campionatului Mondial de Fotbal la Târgul de Crăciun

În data de 20 noiembrie 2022 a început cea de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, care are loc în Qatar. Cu această ocazie, Primăria Capitalei împreună cu Televiziunea Română au amplasat cu ecran în cadrul Târgului de Crăciun din București unde iubitorii de fotbal pot viziona meciurile.

Îi așteptăm pe toți iubitorii de fotbal în Piața Constituției să ne bucurăm împreună de spectacolul Campionatului Mondial din Qatar care începe astăzi și se încheie pe 18 decembrie. Pe ecranul amplasat în interiorul Târgului de Crăciun vor fi difuzate meciurile din cadrul Campionatului și interviuri la vestiare, a transmis Nicușor Dan.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției a fost deschis duminică, în data de 20 noiembrie 2022. Acesta va fi deschis până la data de 26 decembrie 2022. Meciurile vor putea fi vizionate pe ecranul amplasat în zona dedicată microbiștilor.

În cadrul acestei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal vor participa 32 de echipe. Vor fi jucate un total de 64 de meciuri, pe 8 stadioane. Acesta va lua sfârșit în data de 18 decembrie 2022, iar finala va fi jucată pe Lusail Stadium.

Calendarul meciurilor din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2022
Calendarul meciurilor din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2022 | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Trei treceri pietonale temporare vor fi amplasate în zona Piața Constituției

În intervalul 20 noiembrie – 26 decembrie traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație din segmentul inelului Pieței Constituției. Pe lângă asta, vor fi amplasate trei treceri pietonale temporare în zona Piața Constituției.

Acestea urmează să funcționeze în perioada 19-27 decembrie. Iată unde vor fi amplasate:

  • Două pe breteaua dinspre Calea 13 Septembrie
  • Una dinspre Bd. Unirii, dinspre Ministerul de Finanțe.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului București, prin intermediul CREART, ARCUB și PROEDUS. Aceste 3 companii suportă costurile din bugetele proprii, costuri care sunt estimate la circa 4 milioane de lei.

Cookies