Știri București

Nicușor Dan este „în curs de vaccinare”. Ne informează textual primarul general. Am făcut ședință ca să încercăm să înțelegem cu toții ce înseamnă

Primarul General al Capitalei încă nu s-a vaccinat împotriva covid-19. Ieri, pentru audierile din Parlament pe tema prețului pentru energia termică din București, Nicușor Dan s-a testat pentru a obține certificatul verde obligatoriu la intrarea în instituție. Când ar urma să se vaccineze primarul Capitalei.

Nicușor Dan este „în curs de vaccinare”. Ne informează textual primarul general. Am făcut ședință ca să încercăm să înțelegem cu toții ce înseamnă

Nicușor Dan este „în curs de vaccinare”

Primarul General al Capitalei încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Ieri, la intrarea în Parlament, a fost nevoie să se testeze pentru a obține certificatul verde digital obligatoriu la intrarea în instituțiile publice.

Te-ar mai putea interesa și: Nicușor Dan, testat negativ pentru a intra în Parlament. Prețul energiei termice din București, tema audierii sale

Nicușor Dan a făcut și o scurtă declarație pentru jurnaliștii prezenți, miercuri, la intrarea în Parlamentul României. El a declarat că trebuie să-și facă analizele post-covid, iar apoi urmează să se vaccineze. Dar nu este nimic nou sub soarele din București, deoarece Primarul declară aceleași lucruri de câteva luni bune.

„Reporter: V-ați făcut analizele să aflați dacă e benefic să vă vaccinați?
Nicușor Dan: Același răspuns pe care l-am dat. Sunt în curs de… O să aflați când mă vaccinez…”, a declarat Nicușor Dan, conform Digi24.

În urmă cu doar două săptămâni, Dan nu a putut să intre în sediul Guvernului pentru că nu deținea documentul obligatoriu.

Am făcut ședință ca să încercăm să înțelegem cu toții ce înseamnă

La începutul lunii noiembrie, invitat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Nicușor Dan a declarat că nu are timp să-și scoată certificatul verde deoarece petrece 12 ore în Primăria Capitalei. Amintim că edilul a avut covid-19, dar cele 180 de zile de la îmbolnăvire au trecut, iar el încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Te-ar mai putea interesa și: Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie. „Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”

Deși nu este vaccinat, Nicușor Dan poate să intre în sediul Primăriei Municipiului București deoarece este angajat în cadrul instituției.

După mai multe evitări, moderatorii emisiunii l-au întrebat când ar urma să se vaccineze, iar Dan a declarat că urmează să facă acest lucru, dar după ce își face un set de analize.

„Am spus că mă voi vaccina după un set de analize pe care nu am apucat să-l fac.”, a declarat Nicușor Dan în data de 7 noiembrie 2021.

Când ar urma să se vaccineze Primarul General al Capitalei…încă nu știm, de fapt. Mai ales că a declarat că nu îi este frică de vaccin. Așteptăm nerăbdători momentul vaccinării al lui Nicușor Dan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button