Nicușor Dan e ținta principală a lui George Simion. Îl filmează, îl trollează și psihanalizează, ba chiar îl și bruschează

19 nov. 2021
464 Afișari
Nicușor Dan e ținta principală a lui George Simion. Îl filmează, îl trollează și psihanalizează, ba chiar îl și bruschează
Nicușor Dan e ținta principală a lui George Simion. Îl filmează, îl trollează și psihanalizează, ba chiar îl și bruschează

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a ajuns să fie în ultimele zile ținta principală a lui George Simion. Liderul AUR îl filmează, îl trollează pe Facebook cu diferite comentarii și chiar îl psihanalizează. Mai mult, se pare că-i și funcționează, mai ales că are o pagină de Facebook extrem de activă cu sute de mii de urmăritori.

După ce a scăpat din mâinile lui CTP, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a ajuns în atenția liderului AUR, George Simion. Mai mult, acesta se pare că a ajuns aproape să îi urmărescă fiecare pas, după ce a început să îl filmeze, să îi comenteze la postări pe Facebook și chiar să spună despre edilul Bucureștiului că ar fi în „depresie”.

Nicușor Dan, ținta lui George Simion

Acum câteva săptămâni, scriam despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu care îl făcea „tembel” pe Primarul Capitalei. Acum, George Simion, co-preşedintele AUR, spune despre acesta că ar trebui să meargă la psiholog  sau „să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat”.

Invitat la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, a explicat motivul pentru care a ales să stea pur și simplu lipit de Nicușor Dan atunci când primarul a dat declarații miercuri, după audierea din Parlament, despre care primarul a spus că a fost un circ.

„I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț. trebuie să fie lumea lămurită, a spus George Simion.

Mai sus aveți comentariul lui Simion la postarea lui Nicușor Dan, care a avut un impact pe Facebook.

Simion l-a filmat pe primar și l-a pus pe Facebook

Mai mult, Simion a ajuns pur și simplu să îl bruscheze pe Nicușor Dan, în timpul audierilor, și chiar să îl intimideze prin gesturile și reacțiile sale. Primarul pare să fi fost pur și simplu frapat de atitudinea arătată de George Simion care i-a reporșat că a făcut mai multe cereri de audiență la Primăria Capitalei din postura de deputat și niciuna nu a fost acceptată. Imaginile de mai jos sunt pur și simplu incredibile.

Ulterior, Simion a și vorbit la Antena 3 despre cele întâmplate în timpul comisiei.

„Sincer să vă zic – și uman vorbind – domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și patonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus”, povestește Simion, însă se vede în imaginile de mai sus cum s-a purtat cu primarul în timpul audiențelor din Parlament.

Concluzia lui Nicușor Dan după audierea de miercuri: Un circ

Miercuri, atunci când a fost chemat în Parlament pentru audieri în Comisia de anchetă privind prețul energiei, primarul Nicușor Dan pur și simplu s-a ridicat și a plecat, fără să răspundă la întrebări, după ce a fost pur și simplu bruscat de Simion. Ulterior a ieșit la declarații, dar nici măcar acolo nu a fost lăsat în pace.

„Din păcate, şedinţa asta a fost un circ pe care l-a generat preşedintele comisiei. Din respect pentru ceilalţi membri ai comisiei, pentru bucureşteni şi pentru această problemă foarte serioasă (factura la căldură – n.r.), am stat şi am discutat la obiect pe toate subiectele tehnice.

Sunt gata să dau orice fel de răspuns şi sunt gata și să colaborez cu instituţiile statului pe orice înseamnă rezolvarea problemei termiei bucureştenilor. Nu am mai putut să stau în condiţiile în care preşedintele face declaraţii politice”, a transmis Nicuşor Dan miercuri.

Nicușor Dan speră în continuare să primească ajutorul de 968 de milioane de lei pentru subvenția la căldură de la Guvern, pentru a menține prețul gigacaloriei la un nivel rezonabil pentru bucureșteni. CGMB va dezbate prețul la căldură într-o ședință de săptămâna viitoare, pe 26 noiembrie, atunci când va fi stabilit și prețul exact.

Ulterior, după întâlnirea din Parlament, au început să apară și glume pe subiect:

Anunțul lui Nicușor Dan după participarea la ședința din Parlament

Cookies