Nicușor Dan, după ce a deschis Bucharest Tech Week: Primăria Capitalei e hotărâtă să sprijine dezvoltarea sectorului IT VIDEO

18 mai 2021
122 Afișari
Nicușor Dan, după ce a deschis Bucharest Tech Week: Primăria Capitalei e hotărâtă să sprijine dezvoltarea sectorului IT VIDEO

Primarul Nicușor Dan a deschis, marți, Bucharest Tech Week 2021, cel mai important eveniment din Capitală dedicat tehnologiei informației. Ulterior a venit cu o postare pe Facebook în care a transmis că PMB vrea să sprijine dezvoltarea sectorului IT.

„Primăria Capitalei e hotărâtă să sprijine dezvoltarea sectorului IT, astfel încât Bucureștiul să ajungă unul dintre vârfurile acestei industrii în Europa. Avem un avantaj competitiv pe care trebuie să-l folosim în continuare pentru a genera dezvoltare în București și prosperitate pentru bucureșteni.

Acesta e mesajul de bază pe care l-am transmis în această dimineață la deschiderea Bucharest Tech Week 2021, cel mai important eveniment din Capitală dedicat tehnologiei informației.

Am subliniat de asemenea că urmăresc în mod activ o agendă a digitalizării în administrația locală, care să facă mai ușoară interacțiunea cetățenilor și firmelor cu primăria. Sunt deschis la soluțiile pe care mediul privat le oferă administrației locale, fiindcă trebuie să ne schimbăm în beneficiul bucureștenilor”, a transmis primarul Nicușor Dan pe Facebook.

Ediția din acest an a renumitului festival de tehnologie Bucharest Tech Week a fost deschisă de Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan.

Bucharest Tech Week a ajuns la a cincea ediție

Deși se va desfășura în mediul online din cauza pandemiei, cel mai îndrăgit festival dedicat tehnologiei din România și-a păstrat aceeași structură complexă din anii precedenți, și promite participanților o experiență și o atmosferă de neuitat, ca înainte de pandemie. Astfel, vor avea loc șase Business Summits, conferințe online pe teme de actualitate, susținute de experți locali și internaționali din lumea tehnologiei, dar și trei zile de Tech Expo, o expoziție așteptată de împătimiți, fiind singura expoziție de tehnologie și inovații din România dedicată publicului larg, potrivit IQads.

Cei prezenți la eveniment vor putea vedea și chiar vor putea achiziționa la prețuri speciale dispozitive „smart” precum aspiratoare și mopuri robot, prize și întrerupătoare inteligente, încărcătoare de buzunar pentru mașini electrice sau stații de încărcare mici, capabile să alimenteze o parcare întreagă de automobile.

Cum pot participa doritorii la Bucharest Tech Week?

Participarea la Tech Expo este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site ul https://www.techexpo.ro/. Între timp participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi accesat urmărind același link, la un preț de 109 euro, sau aproximativ 540 de lei.

Cookies