Nicuşor Dan, despre Marian Munteanu şi PNL: „Nu pot aduce o schimbare”

de:
12 apr. 2016
0 afișări
Nicuşor Dan, despre Marian Munteanu şi PNL:

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, a declarat marți, într-o intervenție telefonică la B1 TV, că nu crede că PNL și Marian Munteanu ar putea aduce bucureștenilor schimbarea de care au nevoie.

„Nu vreau să vorbesc de persoane neapărat. Mie mi se pare că miza acestor alegeri este schimbarea unui mod de a face politică în București. Nu cred că PNL și nici domnul Marian Munteanu nu sunt în stare să producă această schimbare. Este vorba a face o administrație transparentă, care să vorbească cu oamenii, nu cu rețele din spate, care să fie în stare să gestioneze administrația. Nu cred că vedem schimbarea asta aici”, a declarat Nicușor Dan, conform b1.ro.

Marian Munteanu va candida din partea PNL la Primăria Capitalei. Fostul lider al studenților din Piața Universității a fost propus oficial, marţi, de conducerea liberală pentru a intra în cursa electorală din Bucureşti. Munteanu este al treilea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban şi Cristian Buşoi au decis să se retragă. 

Cookies