Nicușor Dan despre candidatura la prezidențiale. Primarul Bucureștiului a spus ce planuri are

15 mart. 2021
106 Afișari
Nicușor Dan despre candidatura la prezidențiale. Primarul Bucureștiului a spus ce planuri are

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre candidatura la prezidențiale, precizând ce planuri de viitor are pe scena politică.

Nicușor Dan despre candidatura la prezidențiale. Primarul Capitalei a precizat într-un interviu pentru PrimaTV că își dorește încă un mandat ca edil al Bucureștiului și că nu ia în calcul o candidatură la prezidențiale.

Nicușor Dan despre candidatura la prezidențiale:

 

„Sunt aşa de multe restanţe pe care Bucureştiul le are şi aşa de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, desigur, da! (…) Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, aşa cum am spus, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi, din momentul în care ai luat decizia, până ai scris studiul de fezabilitate, până ai obţinut finanţarea, până ai scris proiectul tehnic, până îl implementezi cu adevărat şi patru ani e foarte puţin, cu atât mai mult în cazul nostru, eu am, de fapt, un mandat de 3 ani şi 7 luni”, a spus acesta.

Nicușor Dan a mai lăsat să se înțeleagă că, momentan, nu își dorește să intre nici în PNL

„PNL este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureştiului, PNL, împreună cu USR-PLUS, face majoritatea în Consiliul General. Aşa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureştiului, aceasta este situaţia de fapt. În momentul acesta nu mă gândesc decât cum să rezolvăm problemele Bucureştiului. (…) Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă. (…) Ca să iei o astfel de decizie trebuie să faci un proces de reflecţie pe care în momentul de faţă nu-mi permit, adică toată energia este pe partea administrativă”, a declarat, duminică, Nicuşor Dan.

Cookies