Nicușor Dan despre apa caldă: „Niciodată nu am spus că va fi apă caldă imediat după ce devin primar”

10 dec. 2020
136 afișări
Nicușor Dan despre apa caldă: „Niciodată nu am spus că va fi apă caldă imediat după ce devin primar”

Mii de locuințe ale Bucureștenilor nu au apă caldă și căldură, iar oamenii sunt din ce în ce mai deranjați de acest lucru. Ce a declarat primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan.

După preluarea mandatului de Primar General al Capitalei, Nicușor Dan a oferit speranțe deșarte locuitorilor Bucureștiului în ceea ce privește apa caldă și căldura. Toți oamenii se așteptau, ca prin minune, ca problema să fie remediată imediat și să nu mai dârdâie în case.

Ce a declarat Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei

„A fost o campanie electorală dificilă, dar niciodată nu am spus că din secunda în care o să preiau mandatul, iar asta s-a întâmplat în urmă cu o lună jumătate, o să se rezolve instant chestiunea apei calde. Tot de am promis a fost că, în situația în care o să fie avarii, și am spus că o să fie sute de avarii, o să acționăm cât se poate de repede și că o să fim mult mai receptivi în a răspunde la telefon oamenilor care încearcă să afle de ce nu au căldură și apă caldă”, a spus Nicușor Dan pentru Realitatea.

„Eu sunt un om serios, sunt în spațiul public de 10 – 15 ani, niciodată nu am spus că voi face ceva ce nu se poate face. Din păcate, s-a neglijat problema aceasta, în special în ultimii ani. Nu s-au alocat bani și toți banii s-au dus pe o parte din subvenții și atunci calitatea rețelei de apă caldă s-a redus, în sensul că găurile au crescut și am ajuns să pierdem tot mai multă apă. Pierzând mai multă apă, scade presiunea și nu mai ajungem la temperatura pe care noi o punem”, a declarat Nicușor Dan.

Cookies