Nicușor Dan crede că, dacă ar fi alegeri acum, 20% dintre bucureșteni l-ar vota. Alegerile sunt în 2024, iar el mai vrea un mandat de primar general

17 nov. 2022
716 Afișari
Nicușor Dan crede că, dacă ar fi alegeri acum, 20% dintre bucureșteni l-ar vota. Alegerile sunt în 2024, iar el mai vrea un mandat de primar general
Nicușor Dan crede că, dacă ar fi alegeri acum, 20% dintre bucureșteni l-ar vota. Alegerile sunt în 2024, iar el mai vrea un mandat de primar general | Sursă foto: Agerpres

Nicușor Dan a anunțat că ar vrea să mai aibă un mandat în funcția de primar general al Municipiului București, în 2024. Cu toate asta, edilul a transmis că până la momentul respectiv se va axa pe administrarea Capitalei și pe rezolvarea problemelor majore pe care le are orașul.

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar general

Edilul Capitalei a anunțat că și-ar dori să candideze la alegerile pentru PMB și în anul 2024. Atunci când a fost întrebat dacă liderul PNL Nicolae Ciucă îi va sprijini candidatura , Nicușor Dan a declarat următoarele, conform News.ro:

Eu sunt convins că PNL va lua cea mai bună decizie pentru el şi cred că există o datorie pentru publicul de dreapta să nu lăsăm Capitala pe mâna PSD.

Cu toate că își dorește să rămână în continuare la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a anunțat că în timpul rămas se concentrează pe rezolvarea problemelor orașului.

Până atunci mai este un an și jumătate de administrație și două-trei luni de politică. Eu îmi doresc, dar haideți să facem administrație un an și jumătate, ca să rezolvăm problemele mari. (…) Pentru 2024 o să vedem fiecare dintre noi mai multe rânduri de sondaje și sunt convins că în vara lui 2024 o să avem discuții foarte interesante pe subiectul ăsta, a declarat edilul în cadrul unui interviu acordat la Digi 24.

Edilul estimează că 20% din bucureșteni l-ar mai vota

Primarul General al Capitalei le-a mulțumit în timpul interviului celor care i-au acordat încrederea. de asemenea, acesta a declarat că estimează că aproximativ 20% dintre bucureșteni l-ar vota din nou daca ar candida și în 2024.

20% înțeleg că m-am apucat de acele lucruri fundamentale pentru București, care nu mai puteau să fie amânate, nu mai puteam să le ducem cu sclipici și poleială, când lucrurile de bază nu erau făcute, a transmis edilul.

Nicușor Dan consideră că Gabriela Firea reprezintă o variantă proastă pentru București, considerând că aceasta a fost un prost administrator.

A dus Primăria în faliment , e o variantă foarte, foarte proastă pentru București.

Recent, Marcel Ciolacu a informat că în anul 2024, candidatul pentru Primăria Capitalei susținut de PSD va fi Gabriela Firea.

Cookies