Nicușor Dan confirmă coșmarul Gabrielei Firea: DNA anchetează fosta administrație locală privind suspiciuni de corupție

20 mai 2021
199 Afișari
Nicușor Dan confirmă coșmarul Gabrielei Firea: DNA anchetează fosta administrație locală privind suspiciuni de corupție

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, joi, pe pagina sa de Facebook, că DNA investighează suspiciuni de corupţie în administraţia locală bucureşteană, în legătură cu angajaţi ai Administraţiei Fondului Imobiliar. Mai mult, este vorba despre lucruri din perioada 2016-2020, adică din timpul domniei Gabrielei Firea.

Procurorii DNA au făcut 26 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, încă de joi.

Anunțul lui Nicușor Dan

”Mă bucur că autorităţile din justiţie continuă să intervină şi să investigheze suspiciuni de corupţie din perioada fostei administraţii locale bucureştene, de această dată în legătură cu domeniul imobiliar. Confirm că DNA investighează suspiciuni de corupţie în administraţia locală bucureşteană, în legătură cu angajaţi ai Administraţiei Fondului Imobiliar, fiind vorba despre lucruri din perioada 2016-2020”, a scris, joi, pe Afcebook, Nicuşor Dan.

Primarul sprijină DNA în orice demers

Primarul general a anunţat că instituţia va oferi tot sprijinul anchetatorilor.

”Primăria Capitalei va oferi tot sprijinul care îi este solicitat în cadrul acestor investigaţii. Nu vom acoperi pe nimeni şi nu acceptăm ca astfel de practici să continue sub umbrela administraţiei municipale”, a mai transmis primarul general.

Procurorii DNA au făcut, joi, 26 de percheziţii într-un dosar care vizează atribuirea nelegală a unor locuinţe din fondul locativ de stat. Deschiderile au avut loc în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, iar una la un cabinet notarial.

Cookies