Nicușor Dan caută firmă de PR pentru rețeaua de apă caldă

24 iun. 2021
103 Afișari
Nicușor Dan caută firmă de PR pentru rețeaua de apă caldă

Nicușor Dan caută firmă de PR pentru rețeaua de apă caldă. Câștigătorul licitatației va trebui să creeze un site web, să amplaseze panouri publicitare, să trimită comunicate de presă și să producă un videoclip de prezentare.

Nicușor Dan caută firmă de PR pentru rețeaua de apă caldă. Municipiul București a lansat această procedură de achiziție publică prin care vrea să semneze un contract de servicii de informare și publicitate pentru proiectul de reabilitare al sistemului de termoficare, scrie Profit.ro.

Conform legislației europene în vigoare, Nicușor Dan este obligat să își angajeze un P.R.

Primăria Capitalei și Ministerul Fondurilor Europene au semnat în urmă cu 7 luni, în noiembrie anul trecut, un contract de finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de termoficare din București, prin care vor fi recondiționați 106 kilometri de traseu de transport al agentului termic, respectiv 212 kilometri de rețea de conducte dintr-un total de 954, respectiv circa 23%.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) se ridică la 300 milioane euro.

„Activitățile de informare și publicitate ale proiectului finanțat în cadrul POIM 2014-2020 au rolul de a asigura informarea publicului în privința sprijinului financiar acordat din fonduri europene, transparența utilizării acestora, vizibilitatea instituțiilor abilitate pentru gestionarea și implementarea programului„, fiind reglementate de Regulamentul Comisiei Europene nr. 1303/2013, se arată în documentația de atribuire.

Astfel, printre altele, câștigătorul licitatației va trebui să creeze un site web, să amplaseze panouri publicitare, să trimită comunicate de presă și să producă un videoclip de prezentare a proiectului.

Cookies