ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan caută arhitecți și juriști. A dat drumul la angajări în Direcţia de Urbanism București

Nicușor Dan caută arhitecți și juriști. Au fost scoase la concurs zece posturi în cadrul Direcţiei Urbanism din Primăria Generală.

Primarul general al Capitalei îi încurajează pe oamenii din afara administrației să intre în instituții publice, dând asigurări că Primăria Generală va organiza „un concurs pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”.

Te-ar mai putea interesa și: Nicușor Dan anunță rezolvarea problemelor cu apa caldă din București în vreo săptămână. Ce soluție a găsit primarul

Posturile sunt scoase la concurs „pentru ca lucrurile să intre în normalitate”, a spus, miercuri, Nicușor Dan.

„Avem o mare problemă cu Direcţia Urbanism din această instituţie. Anunţul pe care-l fac azi este că am scos la concurs 10 poziţii în această Direcţie. Zece poziţii de arhitecţi şi jurişti pentru ca lucrurile să intre în normalitate.

E ceva ce am spus şi la începutul mandatului: încurajez oamenii din afara administraţiei publice să intre în administraţia publică atunci când se iveşte ocazia şi vă asigur că acest concurs pentru zece poziţii în Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei va fi un concurs pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”, a declarat Nicuşor Dan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button