Nicuşor Dan. Care sunt spitalele din București care NU au autorizație ISU

16 nov. 2020
47 Afișari
Nicuşor Dan. Care sunt spitalele din București care NU au autorizație ISU

Spitalele din București sunt fie în subordinea Ministerului Sănătății, fie în subordinea Primăriei Generale. Dintre cele aflate în Subordinea Primăriei, în număr de 19, opt au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie.

Informația a fost dată publicității pe pagina de facebook a Primarului General Nicușor Dan. El a anunțat că a solicitat de urgenţă şi a primit situaţia autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

El a precizat că din acestea, opt au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie, nouă spitale au proiectul de intervenţie avizat, dar nu au încă bani alocaţi pentru intervenţii şi două se află sub supravegherea ISU şi urmează să fie mutate.

„Am cerut de urgenţă şi am primit situaţia autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei. În rezumat, 8 spitale au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ştefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeş, Prof. Dr. Obregia şi Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenţie avizat, dar nu au încă bani alocaţi pentru intervenţii (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foişor, Nicolae Malaxa, Colţea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele şi Centrul pentru Toxicodependenţe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU şi urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu şi Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu)”, a scris Nicuşor Dan.

Cookies