Nicuşor Dan: Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2 va fi organizat pe Arena Naţională

09 iul. 2021
117 Afișari
Nicuşor Dan: Campionatul Internaţional de Gaming - DOTA2 va fi organizat pe Arena Naţională

Campionatul Internaţional de Gaming - DOTA2 va fi organizat pe Arena Naţională, anunțul a fost făcut de Nicușor Dan, joi, în cadrul unei conferințe de presă la Arena Națională.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă la Arena Națională, că Bucureştiul va fi gazdă în anul 2021 pentru cel mai mare eveniment internaţional de sporturi electronice, și anume: Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2.

Nicuşor Dan: Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2 va fi organizat pe Arena Naţională

Evenimentul urmează să aibă loc în toamna acestui an și sunt preconizate încasări importante care vor ajunge atât la bugetul Primăriei Capitalei, cât și la bugetul de stat.

Primăria Municipiului București a încheiat un acord cu firma americană Valve, pentru a organiza cel mai mare eveniment internațional de sporturi electronice al anului 2021.

Recomandăm și: EURO 2020. Voluntarii de la competiție vor putea urmări finala alături de Nicușor Dan, pe Arena Națională

Competiția urmează să se desfășoare pe Arena Națională, în a doua parte a lunii octombrie, 12-17 octombrie. Aproximativ 80 de milioane de oameni vor urmări competiția care va avea premii de 40 de milioane de dolari. Din acești bani, 16% merg la bugetul statului român, sub formă de impozite, a spus Nicușor Dan.

„Pentru comparaţie, premiile de la Wimbledon din acest an sunt de 48 de milioane de dolari. Este evenimentul de sporturi electronice cu cel mai mare premiu din istorie”, a declarat Nicușor Dan joi, la Arena Națională.

Recomandăm și: Primăria Capitalei rămâne fără banii de la bugetul de stat. Nicușor Dan pierde sumele din impozitul pe venit plătit de bucureșteni

Arena Națională este deschisă pentru evenimente viitoare

Nicușor Dan a vorbit despre Arena Națională și a transmis că stadionul „nu mai este o feudă”. Primarul Capitalei le-a transmis un mesaj organizatorilor de evenimente: Arena Națională este deschisă pentru evenimente.

Primarul General al Capitalei se declară încântat de viitoarele evenimente care s-ar putea organiza pe Arena Națională. Spectacolele ar putea să-i bucure atât pe bucureșteni, cât și pe oamenii din împrejurimi.

De asemenea, Nicușor Dan a vorbit și despre voluntarii de la meciurile EURO 2020 găzduite de București, care vor putea urmări live finala de duminică seara, transmisă pe Arena Națională.

„În ceea ce priveşte voluntarii, pentru că ei n-au apucat să vadă niciun meci, o să avem un eveniment împreună, o să vedem împreună, aici pe Arena Naţională, finala EURO 2020”, a declarat Nicușor Dan joi, prezent la Arena Națională.

Cookies