Nicușor Dan: Avem ”verde” de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Națională

11 mai 2021
89 afișări
Nicușor Dan: Avem ”verde” de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Națională
Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că gazonul de pe Arena Națională a primit undă „verde” și de la UEFA. Este vorba despre un model de gazon „hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa”.

Nicușor Dan a făcut o vizită pe Arena Națională, marți dimineață, unde a dorit să afle de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă „suntem bine pregătiți”. Primarul General a concluzionat că „suntem în grafic”.

„Azi dimineață am dorit să aflu personal și de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiți la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Așadar, suntem în grafic.”, a declarat Nicușor Dan.

De asemenea, Nicușor Dan a cerut echipei din România care a îngrijit gazonul, să mențină acest ritm bun de îngrijire .

„Am avut o discuție și cu echipa din România, care a obținut acest rezultat de etapă. Și le-am cerut să mențină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulțumesc lui Greg Whately – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă și îl așteptăm la meciuri.”, a mai declarat Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

Cookies