Nicușor Dan, atac dur: Gabriela Firea, un primar plângăcios care știe să spună doar: “sunt sabotată”

de:
11 iun. 2020
1 Afișari
Nicușor Dan, atac dur: Gabriela Firea, un primar plângăcios care știe să spună doar: “sunt sabotată”

„Gabriela Firea, un primar plângăcios care știe să spună doar: „sunt sabotată”. De fapt, e doar incompetentă.

Pentru orice eșec, Gabriela Firea își justifică incompetența acuzând că este „sabotată”. Ea este fără vină și „lumea rea” o sabotează: opoziția din Consiliu o sabotează, jurnaliștii o sabotează, chiar și PSD o sabotează. În realitate, Gabriela Firea este sabotată de propria neputință. De la dezastrul din trafic, până la toată galeria de politruci cu care PSD a umplut administrația Capitalei și care nu fac nimic – acesta e adevăratul sabotaj.

La începutul mandatului ei la primărie, Gabriela Firea declara că e urmărită în trafic, iar telefonul îi este ascultat de niște conspiratori care doreau s-o compromită. În patru ani, Firea țipă ca din gură de șarpe „Sabotaj!” la fiecare eșec. Doar câteva exemple:

⚠ Testarea de tip anticorpi a bucureștenilor a fost un fiasco, Firea a anunțat azi că experimentul de pe Arena Națională va fi oprit, acuzând un sabotaj, ea nu e niciodată de vină.

⚠ Iunie 2020. Firea acuză că troleibuzele iau foc în București, pe traseu, tot din cauza unui „sabotaj”, nu pentru că nu a făcut aproape nimic pentru transportul public în ultimii 4 ani de zile!

⚠ Martie 2020. Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea, șeful său pe linie de partid, că a cerut miniștrilor Transporturilor să nu îi dea bani pentru a nu putea să implementeze proiecte pentru București. Ca de obicei, ea e nevinovată.

⚠ Februarie 2020. Firea acuza că bucureștenii au rămas fără căldură din cauza angajațiilor ELCEN care au sabotat-o și au efectuat în mod intenționat o avarie gravă la rețeaua de termoficare.

⚠ Decembrie 2019. A risipit banii bucureștenilor și apoi a amenințat Guvernul Orban cu plângere penală dacă nu alocă bani Primăriei Capitalei pentru achitarea unor servicii de utilitate publică.

⚠ Noiembrie 2019. A acuzat o campanie de defăimare atunci când i s-a spus că există nereguli privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu”.

⚠ Iunie 2019. Opoziția, învinovățită pentru blocarea investițiilor în spitale, chiar dacă PSD și sateliții au majoritatea în Consiliul General.

⚠ Mai 2019. Episodul „sârmei din colon” nu mai are nevoie de nicio prezentare.

⚠ Decembrie 2018. Semafoarele din București nu funcționează din cauza unui sabotaj. Firea pretindea că acestea au fost accesate ilegal de … o mână criminală.

Firea își apară imaginea personală cu banii Primariei. A deschis în ultimii 4 ani un număr impresionant de procese în care cere daune morale de zeci de mii de euro unor politicieni sau ziariști, nemultumită de afirmațiile publice făcute de aceștia sau de dezvăluirile jurnalistice care o vizau. Nu s-a întâmplat doar o dată ca instanța să-I respingă cererile, iar taxele să fie plătite din bani publici.

#DezastrulFirea #BucurestiUnit”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Cookies