Nicușor Dan, atac după controlul de la STB! Acuzații dure aduse primăriei

de:
09 iun. 2020
1 Afișari
Nicușor Dan, atac după controlul de la STB! Acuzații dure aduse primăriei

Nicușor Dan susține într-o postare pe Facebook că Gabriela Firea a trimis în control la STB „un ins”, pe Dumitru Catană, după ce acesta fusese demis în 2017 de la șefia fostului RATB, pentru că un tramvai a luat foc.

„Să trimiți un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

Ne-a anunțat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Șeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Președinte al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care primărița Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc.

Așadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competență în administrație promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bucureștiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experți competenți. Primăria Capitalei trebuie să deschidă porțile acestor oameni, să scăpăm de impostura, incompetență în administrația Bucureștiului, care fac din orașul nostru unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Cookies