Nicușor Dan are ori teamă, ori dezgust de portieră: nu o deschide singur, așteaptă să i se deschidă. Cine îl salvează pe edil FOTO

17 mai 2021
521 Afișari
Nicușor Dan are ori teamă, ori dezgust de portieră: nu o deschide singur, așteaptă să i se deschidă. Cine îl salvează pe edil FOTO

Hai că asta-i bună! Nicușor Dan nu își mai deschide singur ușa la mașină conform unei serii de imagini apărute recent în presă. Se pare că noul edil al Capitalei are lucruri mai importante de făcut decât să pună mâna pe portieră. Surprinzător este cine îl preaslăvește mai nou.

Edilul Capitalei Nicușor Dan a fost surprins luni într-o ipostază de care doar președintele Iohannis a mai avut parte acum câțiva ani, și totuși Iohannis este președinte, nu primar.

Nicușor Dan nu mai atinge portiere

Totuși, primarul general al Capitalei a fost fotografiat în momentul în care aștepta un polițist să îi deschidă portiera pentru a urca în mașina primăriei.

Mai multe imagini trimise pe adresa redacției newsbucurești.ro îl arată pe Nicușor Dan în fața Primăriei cum așteaptă să i deschidă portiera pentru a se urca în mașină.

Polițiștii bucureșteni au o nouă obligație

Abia după ce un polițist o deschide, Primarul General urcă în ea și pleacă mai departe lucru care denotă că apărătorii legii din București au mai nou și obligații de portari.

Cookies