Nicușor Dan are certificat verde după ce și-a făcut test PCR

05 nov. 2021
744 afișări
Nicușor Dan are certificat verde după ce și-a făcut test PCR
Nicușor Dan are certificat verde după ce și-a făcut test PCR

Nicușor Dan și-a făcut test PCR pentru a putea participa vineri la Ministerul Transporturilor unde semnează un protocol pentru un proiect major al municipalității: crearea de drumuri radiale în lungime totală de aproape 100 de km. În urmă cu o zi, primarul a făcut cale întoarsă de la Guvern și s-a întâlnit cu premierul Cîțu la sediul de partid al PNL, acolo unde nu era obligat să prezinte certificatul verde.

Nicușor Dan are, vineri, certificat verde eliberat după ce a făcut un test PCR, a afirmat purtătorul său de cuvânt. Documentul îi este necesar pentru a intra în sediul Ministerului Transporturilor, după ce cu o zi în urmă nu a putut intra în sediul Guvernului. Primarul general nu este vaccinat anti-Covid, chiar dacă de la data îmbolnăvirii au trecut mai mult de 6 luni.

Primarul Capitalei va semna la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii PROTOCOLUL privind colaborarea instituțională dintre Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI), Județul Ilfov-Consiliul Județean și Municipiul București în vederea realizării și implementării – Drumurilor radiale care ajută la creșterea atractivității investiției autostrăzii A0 – Inel București. La final, vor fi susținute declarații de presă și de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

De ce nu se vaccinează primarul Bucureștiului, fie și pentru a oferi un exemplu?

Prima explicație oferită de primarul Nicușor Dan, în urmă cu o lună, a fost că nu a avut timp să-și consulte medicul. El a afirmat că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus în luna mai 2020, însă a mărturisit acest lucru după mai multe luni, pentru că nu a dorit să facă un caz public din starea sa de sănătate.

A doua explicație oferită a fost că nu era cazul să se vaccineze pentru că a fost bolnav, însă a promis că se va vaccina și atunci va afla toată lumea. Nicușor Dan a dat asigurări că, fiind un om de știință, crede în utilitatea vaccinului, negând că ar fi antivaccinist.

Tags:
Cookies