Nicușor Dan anunță câți oameni s-au vaccinat la centrul drive-thru din Piața Constituției. Încă o locație de acest fel în Capitală

13 mai 2021
103 afișări
Nicușor Dan anunță câți oameni s-au vaccinat la centrul drive-thru din Piața Constituției. Încă o locație de acest fel în Capitală

Nicușor Dan anunță, printr-o postare pe Facebook, câți oameni s-au vaccinat la centrul drive-thru din Piața Constituției, deschis acum două săptămâni.

Primarul General Nicușor Dan a anunțat că 12.000 de oameni au optat pentru vaccinarea direct din mașină la centrul drive-thru din Piața Constituției.

Nicușor Dan le-a mulțumit celor care lucrează în acest centru și a amintit că vaccinarea fără programare în Piața Constituției se poate face până în luna septembrie.

” Azi, la două săptămâni de la deschiderea centrului de vaccinare drive-thru din Piața Constituției, există deja 12000 de bucureșteni care au optat pentru vaccinarea direct din mașină. E o soluție foarte simplă și rapidă, care ajută la creșterea ratei de imunizare în București și la reducerea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.

Mulțumesc celor 90 de angajați ai ASSMB (medici, asistenți medicali, personal administrativ) și voluntarilor mediciniști, care lucrează de două săptămâni pentru a vaccina bucureștenii în Piața Constituției și care vor lucra în continuare, până în luna septembrie, fiind la dispoziția oricui dorește să se vaccineze împotriva COVID-19.

Mă bucur că Bucureștiul este pe primul loc din țară în privința ratei de vaccinare și îndemn în continuare bucureștenii să meargă să se vaccineze, în Piața Constituției sau în oricare alt centru de vaccinare. Sunt convins că vom învinge epidemia și vom reveni la normalitate”, a scris, pe Facebook, Nicușor Dan.

Se deschide al doilea centru de vaccinare drive-thru din București

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6, și al doilea din București, s-a deschis joi, la ora 14.00, în parcarea Metro Militari.

Acesta este cel de al doilea centru din București în care se face vaccinarea din mașină.

„Deschidem primul centru de vaccinare de tip drive thru în Sectorul 6 în parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti! Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan Furtună care s-a ocupat de organizare şi al Metro Militari, pentru că a pus terenul la dispozitie“, a spus Ciprian Ciucu.

Noul centru de vaccinare va funcționa zilnic în intervalul orar 8.00-20.00.

Cookies