ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan anunță când ar putea fi gata pasajul de la Doamna Ghica

Nicușor Dan anunță când ar putea fi gata pasajul de la Doamna Ghica și explică care este motivul pentru care lucrările au fost întârziate atât de mult pânâ acum.

Când ar putea fi gata pasajul de la Doamna Ghica? Nicuşor Dan a declarat vineri că lucrările propriu-zise ar putea începe la sfârșitul lunii iunie, menționând că au fost virate sumele de bani necesare către compania municipală Trustul de Construcţii Metropolitane.

„În şedinţa de Consiliu de pe 2 iunie o să votăm proiectul de asociere cu Primăria Sectorului 2, astfel încât să putem să folosim şi banii pe care i-au alocat în bugetul pe 2021 pentru Doamna Ghica”, a spus Nicuşor Dan, citat de Hotnews.ro.

Întrebat care este termenul realist de finalizare la Doamna Ghica, primarul a estimat „sfârşitul anului viitor, probabil că sfârşitul toamnei”.

Pasajul de la Doamna Ghica este la 40% stadiu de execuţie, structura de rezistenţă a pasajului şi devierea reţelelor de utilităţi fiind aproape gata. Lipseşte structura metalică (tablierul) deoarece contractul pentru furnizarea oţelului, încheiat pe 21 august 2020, a fost sistat din lipsa banilor, informează sursa citată.

Termenul de finalizare avansat anterior de Primărie era de 5 mai 2021

Nicușor Dan a vorbit vineri și despre majorarea biletelor STB, precizând când se va scumpi călătoria, și a anunțat și când se repară străzile din București.

Sursa foto: cetatean2.com


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button