Nicușor Dan anunță că va lichida Regia de Apă. „Ar fi trebuit închisă încă de acum 23 de ani”

09 apr. 2023
1520 Afișari
Nicușor Dan anunță că va lichida Regia de Apă. „Ar fi trebuit închisă încă de acum 23 de ani”
Nicușor Dan anunță că va lichidată Regia de Apă. „Ar fi trebuit închisă încă de acum 23 de ani” | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că au fost începute demersurile pentru a lichida „Regia de Apă”. Edilul a declarat, într-o postare făcută pe pagina de Facebook, că această companie ar fi trebuit închisă cu zeci de ani în urmă.

Regia de Apă va fi lichidată

Sâmbătă, 8 aprilie 2023, Nicușor Dan a transmis bucureștenilor că au fost începute demersurile necesare pentru lichidarea companiei furnizoare de apă „Regia de Apă”

Primarul Capitalei a informat că aceasta ar fi trebuit să fie închisă cu mult timp în urmă, mai precis acum 23 de ani.

Am început demersurile pentru lichidarea Regiei de Apă, care ar fi trebuit închisă încă de acum 23 de ani când s-a semnat contractul de concesiune a serviciului public de alimentare cu apă și canalizare cu Apa Nova, a declarat Nicușor Dan.

De asemenea, primarul a declarat că prin lichidarea acestei companii urmează să fie clarificate și situațiile juridice și administrative „a căror finalizare trenează de ani de zile”.

600 de metri de conducte noi au fost montate pe Calea Dorobanților

În data de 5 aprilie 2023, Nicușor Dan a anunțat că, pe Calea Dorobanților, au fost montate noi conducte pentru livrarea apei calde și a căldurii. Tronsonul cu o lungime de 600 de metri face parte din șantierul Obiectivului 4 – Magistrala II-III Grozăvești.

De asemenea, au fost efectuate și probele de presiune pe tronsonul respectiv. Țevile nou montate sunt prevăzute cu senzori de avarii, astfel încât atunci când intervin probleme acestea vor putea fi identificate în scurt timp și reparate rapid.

În cadrul Obiectivului 4 – Magistrala II – III Grozăvești trebuie să fie schimbați un total de 11 kilometri de rețea de termoficare din Capitală. Edilul a informat că până la acest moment, au fost înlocuiți 3 kilometri.

Cookies