Nicușor Dan anunță că se fac angăjari la Primărie. “Căutăm specialiști în mai multe domenii importante”

18 iul. 2022
12258 Afișari
Nicușor Dan anunță că se fac angăjari la Primărie. “Căutăm specialiști în mai multe domenii importante”
Nicusor Dan, primarul general al Capitalei | Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, anunță pe Facebook, pe pagina sa, că se fac angajări la Primărie:

Căutăm specialiști din mai multe domenii care să se alăture echipelor noastre din 4 departamente care gestionează domenii importante ale administrației publice locale.”

Primăria caută specialiști în Mediu, Juridic, Patrimoniu, Relația cu ONG/Patronate..

Pentru Direcția de Mediu sunt scoase la concurs  8 posturi de execuţie vacante în cadrul a 4 servicii: Serviciul de Monitorizarea  Calităţii Mediului, Serviciului Ecologie Urbană, Serviciului Avize şi Acorduri, Serviciului Monitorizare Spaţii Verzi.

Proba scrisă a concursului se va desfășura pe  23 august 2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe. Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022.

Mai multe detalii, AICI 

Primăria Capitalei are nevoie de oameni și la Juridic

Și pentru departamentul Juridic din Primăria Capitalei se organizează concurs. În această direcție sunt libere 4 posturi publice de execuție vacante în cadrul a 3 servicii: Serviciului Evidență, Analiză, Soluționare și Gestiune Notificări Legea nr. 10/2021, Biroul Analiză și Soluționare Petiții Legile Proprietății, Serviciul Legislație.

Proba scrisă a concursului se va desfășura în data de 25.08.2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022.

Mai multe detalii, AICI.

Nicușor Dan anunță că se fac angajări și la Direcția Relația cu ONG, Sindicate și Patronate din cadrul Primăriei Generale a Municipiului București. Sunt 5 posturi libere pentru care se organizează concurs, iar proba scrisă se va desfășura în data de 24.08.2022, în vreme ce interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022.

Mai multe detalii, AICI.

4 posturi libere la Direcția Patrimoniu din PGMB

Iar la Direcția Patrimoniu sunt 4 posturi vacante de execuție în cadrul a 3 servicii: Serviciul Evidență Patrimoniu, Serviciul Cadastru și Biroul Exproprieri.

Dosarele pot fi depuse până pe data de 01 august 2022, concursul va avea loc pe data de 11.08.2022, interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Mai multe detalii, AICI 

Cookies