Nicușor Dan anunță că Primăria începe să repare locuri de joacă din București. Azi a fost semnat contractul pentru primele lucrări

11 nov. 2022
169 afișări
Nicușor Dan anunță că Primăria începe să repare locuri de joacă din București. Azi a fost semnat contractul pentru primele lucrări
Nicușor Dan anunță că Primăria începe să repare locuri de joacă din București. Azi a fost semnat contractul pentru primele lucrări | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei a anunțat că astăzi, 11 noiembrie 2022, a fost atribuit primul lot din contractul privind reparațiile a 14 locuri de joacă aflate în parcurile din București. Nicușor Dan a mai transmis și că lucrările vor fi demarate în cel mai scurt timp posibil.

Primăria începe să repare locuri de joacă din București

Nicușor Dan a anunțat că primele lucrări ce vor fi realizate vizează patru locuri de joacă aflate în Parcul Circului. Ulterior, vor fi realizate lucrările și reparațiile necesare în celelalte 10 locuri de joacă din parcurile Capitalei. Este vorba despre:

  • 4 locuri de joacӑ în Parcul Tineretului,
  • 5 locuri de joacӑ în Parcul Regele Mihai I
  • 1 loc de joacă în Parcul Bordei.

Avem promisiunea din partea contractantului că reparațiile se vor realiza cu celeritate, declară Nicușor Dan.

Locurile de joacă nu au mai fost schimbate din 2011

Edilul Capitalei anunță că, după cum arată estimările, săptămâna viitoare va fi desemnat câștigătorului pentru Lotul II al licitației privind repararea locurilor de joacă.

În cel de-al doilea lot vor fi realizate lucrările de turnare a tartanului în locurile de joacă amintite mai sus.

Locurile de joacă din parcurile aflate în administrarea ALPAB au fost amplasate în perioada 2005-2011, având o durată de viață normată de 8 ani. De la amplasarea acestora și până în prezent nu au mai fost alocate fonduri pentru reparații, a declarat primarul general.

În ceea ce privește celelalte 25 de locuri de joacă din București care necesită lucrări de refacere, ALPAB lucrează în prezent la o altă procedură. Acestea urmează să fie înlocuite în integralitate, după cum a anunțat Nicușor Dan.

Cookies