Nicuşor Dan: „Le-am spus celor de la PNL că mi-ar face un serviciu dacă nu ar propune candidat”

de:
28 apr. 2016
0 Afișari
Nicuşor Dan:

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  „Am avut două întâlniri cu fruntaşi ai PNL, le-am spus că eu vreau să candidez în numele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, le-am spus că ei mi-ar face un serviciu dacă nu ar propune un candidat. Ei au făcut deja lucrul ăsta în momentul în care nu au propus un candidat pentru funcţia de prim-ministru. Şi eu cred că publicul acela care votează tot timpul dreapta şi PNL ar fi apreciat foarte tare PNL care ar fi spus: «Noi ne asumăm eşecul guvernării Bucureştiului, la care am contribuit mandat de mandat, asumându-ne eşecul, sprijinim într-adevăr un om care s-a luptat cu sistemul»„, a declarat Nicuşor Dan la TVR.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Cu două zile în urmă, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a spus varianta sa a întâlnirii cu Nicuşor Dan:

Eu nu i-am făcut nicio propunere lui Nicuşor Dan. Am discutat cu Nicuşor Dan, în prezenţa dlui Nazare, nu eram candidat atunci, în care i-am spus că vreau să fac un centru de excelenţă politică, să mobilizez grupuri de specialişti care să interacţioneze, era o discuţie după declaraţiile doamnei Firea care spunea că Nicuşor Dan va fi viceprimarul meu. I-am spus dacă se angajează la aşa ceva, sau să sprijine un proiect care are tracţiune, vitalitate. Nu vă cer nimic, nu-mi daţi niciun răspuns, vă rog doar să luaţi act şi să vă gândiţi, să nu vă grăbiţi. Finalul a rămas că mai vorbim. N-a fost nicio clipă un târg, un troc, a fost vorba de a-mi prezenta o viziune. Am vrut ca el să înţeleagă că eu sunt un om cu viziune, cu care se discută pe termen lung„, a explicat Cătălin Predoiu.

Cookies