HUFFLIBERTATEAȘTIRI

Nicușor Dan aduce plățile din PMB la zi: Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea

Nicușor Dan a transmis, într-o postare pe pagina sa de socializare, că PMB plătește în continuare datoriile fostei administrații Firea, unele facturi fiind restante chiar și de doi ani.

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a transmis, luni, într-o postare pe Facebook că vrea să reclădească încrederea între autorităţile locale, mediul de afaceri, ONG-uri şi cetăţeni, menţionând că actuala administraţie plăteşte şi “datorii de acum doi ani”.

Mesajul lui Nicușor Dan

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani.

Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului.
Pentru ca Bucureștiul să devină orașul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și, mai ales, cetățeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea.”, a transmis Nicușor Dan pe Facebook luni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button