Nicușor Dan acuză ANPC că este noua bâtă a PSD, după ce autoritatea a oprit din circulație peste 80 de vehicule STB

09 mai 2022
6701 Afișari
Nicușor Dan acuză ANPC că este noua bâtă a PSD, după ce autoritatea a oprit din circulație peste 80 de vehicule STB

Nicușor Dan susține că „ANPC este noua bâtă PSD”, instituție pe care o acuză că este folosită politic după ce sindicatul din STB nu a reușit să blocheze definitiv transportul public din Capitală. Acuzația primarului general este lansată în ziua în care peste 80 de vehicule au fost scoase temporar din circulație de către ANPC care a constatat că nu au fost aduse îmbunătățiri din martie, de la ultimul control la STB în București.

Postarea lui Nicușor Dan:

„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală.

ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi).

E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență.

Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată.

Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea? Asta vor Gabriela Firea și prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureștenii se pot aștepta și la așa ceva de la subordonații plini de zel ai «Doamnei». Sunt curios dacă sunt tot atât de «necruțători» cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies