ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan a vorbit despre majorarea biletelor STB. Când se va scumpi călătoria

Nicușor Dan a vorbit în conferința de presă susținută vineri și despre majorarea biletelor STB, anunțând când se va scumpi călătoria cu mijloacele de transport în comun de suprafața din București.

Majorarea biletelor STB se va produce, spune Primarul General Nicușor Dan după ce transportul public va fi curat și se va respecta orarul de circulație.

„Pentru moment eu am două urgențe pe care le-am transmis societății de transport public. S-au făcut ceva progrese în fiecare dintre ele. Îmi doresc ca transportul public să fie mult mai curat decât am văzut până acum. Al doilea lucru pe care vreau să îl facem este ca orarul să fie respectat de către fiecare dintre autobuze, troleibuze și tramvaie”, spune Nicușor Dan, întrebat despre posibilitatea creșterii tarifului STB.

Primarul general al Capitalei a declarat că există progrese în acest sens și că este convins că bucureștenii își doresc să circule în mijloace curate, care să ajungă la timp.

„Eu cred că suntem aproape de aceste două lucruri pe care bucureștenii și le doresc – transportul public să fie curat și să vină la timp. După ce aceste lucruri vor fi realizate, putem discuta detalii. Eu vreau să realizăm aceste două lucruri până în vară”, a conchis Nicușor Dan.

Directorul Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, a propus recent introducerea unui tarif de 3 lei pe oră pe mijloacele de transport în comun şi a unui abonament anual de cel mult 500 de lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button