Nicușor Dan a mers împreună cu fiica sa, Aheea, la evenimentele de 1 iunie organizate într-un mall din Capitală

01 iun. 2021
301 Afișari
Nicușor Dan a mers împreună cu fiica sa, Aheea, la evenimentele de 1 iunie organizate într-un mall din Capitală

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut o vizită alături de fiica sa, Aheea, la unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală, unde Primăria Capitalei a organizat o serie de evenimente dedicate copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a mers împreună cu fiica sa, Aheea, la evenimentul organizat de Primăria Capitalei la Hub-ul din cadrul complexului comercial Afi Cotroceni, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Edilul a marcat această vizită printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Dan a povestit că fiica sa a fost nerăbdătoare să meargă la evenimentul organizat de Proedus și Cul Tur Ed, astfel că cei doi au fost prezenți la complexul comercial încă de la deschidere. Mai mult, primarul a spus că fiica sa a dorit să doneze o jucărie pentru copiii mai puțin norocoși, însă până la urmă Aheea a decis să doneze un ursuleț de pluș, o carte și creioane de colorat.

„De 1 iunie, Primăria Capitalei a pregătit la Hub-ul din Afi Cotroceni o mulțime de surprize pentru cei mici.
I-am povestit și Aheei, a vrut neapărat și ea să meargă, s-a și pregătit intens, astfel încât de la deschidere am fost acolo. Pentru că a vrut să doneze o jucărie, s-a gândit și răzgândit cum să fie mai bine și până la urmă decizia a fost un ursuleț, o carte și creioane de colorat.”, a scris Primarul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan felicită organizatorii evenimentului de la Afi Cotroceni

Edilul s-a declarat plăcut surprins de modul în care Cul Tur Ed și Proedus au organizat evenimentele de 1 iunie de la complexul comercial Afi Cotroceni, și a precizat că aceștia au reușit să îi fascineze pe copii cu jocurile interactive și cu toate concursurile, atelierele, și momentele artistice pe care le-au pregătit.

„Copiii sunt fascinați de tot ce e aici și felicit organizatorii Cul Tur Ed „Direcția Cultură, Învățământ, Turism” și Proedus pentru ce au reușit să facă. Vă invit să descoperiți realitatea virtuală, jocuri interactive, să vă bucurați de momente artistice, ateliere educative, dans, experimente științifice, personaje de basm și multe altele.
La mulți ani tuturor copiilor!”, a scris Dan în încheierea postării.

Cookies