Nicuşor Dan a început să dea banii bucureștenilor: Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plăţii stimulentului

19 feb. 2021
185 afișări
Nicuşor Dan a început să dea banii bucureștenilor: Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plăţii stimulentului

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a transmis, vineri seară, că au fost virate sumele necesare de plată a stimulentului pentru nou-născut, pentru dosarele care au fost depuse complet în luna august a anului trecut.

Nicușor Dan a anunțat efectuarea unor plăți importante efectuate de Primăria Capitalei.

Mesajul făcut de Nicușor Dan

„Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plății stimulentului pentru nou-născut, pentru dosarele depuse complet în luna august 2020, pentru plata ajutorului financiar pentru familii monoparentale pentru luna în curs și pentru plata sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului școlar, tot pe luna în curs.

Stimulentul pentru copiii cu dizabilități va fi virat, ca de obicei, la finalul lunii februarie 2021. De asemenea, am reușit plata diferenței de 250 lei, aferentă lunii noiembrie 2020, pentru adulții cu dizabilități, în sumă totală de 13.350.750 lei.

Sperăm ca după aprobarea bugetului Capitalei, succesiv aprobării bugetului național de către Parlament, să reușim să acoperim pe parcursul anului 2021 toate diferențele de plată, având în vedere faptul că suma totală lunară pentru plata stimulentelor este de 8,4 milioane de euro”, a transmis primarul Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Cookies