Nicușor Dan a convocat de urgență o ședință CGMB. Proiecte importante pe ordinea de zi

29 mart. 2021
150 Afișari
Nicușor Dan a convocat de urgență o ședință CGMB. Proiecte importante pe ordinea de zi

Primarul General, Nicușor Dan, a convocat marti, 30 martie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului București, ședința ordinară a Consiliului General al Municipiului București.

Facem precizarea că, în contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS CoV-2, lucrările sedinţei se vor desfăşura online, anunță Primăria Capitalei într-o informare de presă.

Astfel, pentru respectarea normelor impuse de criza sanitară, publicul şi reprezentanţii mass- media vor putea urmari sedinţa online, pe site-ul http://www.pmb.ro.

Ordinea de Zi a sedinţei CGMB din data de 30 martie poate fi consultată accesând următorul link:

http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/ordinea_de_zi.php

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

1. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al Municipiului București domnului Voicu Rădescu Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia de cultură, culte și educație civică, relații internaționale și relația cu societatea civilă – Comisia juridică şi de disciplină.

2. Proiect de hotărâre privind circulația autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și a utilajelor cu masa totală autorizată mai mare de 5 t la lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare al municipiului București Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia de transport și mobilitate urbană – Comisia economică, buget, finanțe și credite externe – Comisia juridică şi de disciplină.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului București ca partener pentru dezvoltare locală în cadrul proiectului „Noul București – O capitală a tuturor” propus spre finanțare de către Asociația Ateliere Fără Frontiere în cadrul AM POCA, axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cu privire la consolidarea capacității ONG – urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia de cultură, culte și educație civică, relații internaționale și relația cu societatea civilă – Comisia de sănătate, sport și protecție socială – Comisia juridică şi de disciplină.

4. Proiect de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 6 de a încheia un acord de parteneriat pentru dezvoltare locală cu Asociația Centrul pentru Legislație Nonprofit în vederea creșterii capacității ONG –urilor de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării politicilor din domeniul protecției sociale la nivel local în proiectul propus spre finanțare în cadrul AM POCA, axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cu privire la consolidarea capacității ONG – urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia de cultură, culte și educație civică, relații internaționale și relația cu societatea civilă – Comisia de sănătate, sport și protecție socială – Comisia juridică şi de disciplină.

5. Proiect de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 6 de a încheia un acord de parteneriat pentru dezvoltare locală cu Federația Filantropia în vederea susținerii, promovării și asigurării dezvoltării la nivel local în proiectul propus spre finanțare în cadrul AM POCA, axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cu privire la consolidarea capacității ONG – urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia de cultură, culte și educație civică, relații internaționale și relația cu societatea civilă – Comisia de sănătate, sport și protecție socială – Comisia juridică şi de disciplină.

6. Proiect de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local al Sectorului 6 de a încheia un acord de parteneriat pentru dezvoltare locală cu Asociația Preocupați de Viitor în vederea contribuirii active la formularea și promovarea dezvoltării la nivel local în proiectul propus spre finanțare în cadrul AM POCA, axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cu privire la consolidarea capacității ONG – urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: – Comisia pentru utilități publice și salubritate – Comisia de cultură, culte și educație civică, relații internaționale și relația cu societatea civilă – Comisia juridică şi de disciplină.

Cookies