Nicușor Dan a anunțat când se repară străzile din București

21 mai 2021
210 Afișari
Nicușor Dan a anunțat când se repară străzile din București

Nicușor Dan a anunțat, vineri, când se repară străzile din București, precizând că lucrările pentru astuparea gropilor din Capitală vor începe curând.

Se repară străzile din București. Anunțul a fost făcut de Primarul General Nicușor Dan, vineri, acesta susținând că de săptămâna viitoare vor începe lucrările pentru astuparea gropilor la nivelul întregii Capitale.

Primarul General a precizat că este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acțiuni de asfaltare a gropilor, astfel încât în aproximativ două luni problema să fie rezolvată.

„Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămâna următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme. Am avut o problemă și cu întârzierea bugetului și cu faptul că aceste servicii erau prestate de companiile municipale care nu au fost finanțate, nu mai au oameni, utilaje, ITP. În momentul acesta avem banii și, cu mici proceduri administrative, vom începe să rezolvăm”, a declarat Nicușor Dan.

Astfel, cu implicarea primăriilor de sector, care se vor ocupa fiecare de zona aferentă, acțiunea de astupare a gropilor din București ar urma să înceapă de săptămâna viitoare și să fie gata în aproximativ două luni.

„O să începem probabil în cursul săptămânii viitoare. Mici intervenții au făcut și cei de la Administrația Străzilor. A fost o disfuncționalitate între Administrația Străzilor și primăriile de sector. Eu sunt, pentru că suntem în situația financiară în care suntem, sunt absolut de acord ca orice primărie de sector care vrea să se ocupe de reabilitate, de gropi pe orice stradă din București, să o poată face”, spune primarul general.

Cookies