ARHIVA B365

Nicuşor Constantinescu a ieșit din spital

Anunţul a fost făcut azi de soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Codruţa Constantinescu a mai spus că, în acest moment, liderul PSD locuieşte într-un apartament închiriat, aflat în apropierea spitalului american şi că are nevoie de tratament sub atentă supraveghere medicală, scrie digi24.ro.

„Domnul Constantinescu n-are cum să locuiască în spital, pentru că sistemul american diferă de cel românesc. Am venit la 5 dimineața la spital în ziua operației, iar după nici 48 de ore a fost externat. (…) Mă gândesc logic. Orice om pe pământul ăsta știe că tratamentul cancerului nu înseamnă doar operație. Este obligatorie fie chimioterapia, fie radioterapia. În cazul lui, el are nevoie obligatoriu de radioterapie”, a precizat Codruța Constantinescu.

Luni, Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Nicuşor Constantinescu, iar acesta este dat în urmărire națională. Soţia sa spune că o eventuală arestare ar putea avea consecințe grave asupra sănătăţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button