Nicole Cherry, prima artistă confirmată la Summer in The City. Va împărți scena cu Sam Smith, care cântă pentru prima dată în România

19 apr. 2023
190 Afișari
Nicole Cherry, prima artistă confirmată la Summer in The City. Va împărți scena cu Sam Smith, care cântă pentru prima dată în România
Nicole Cherry, prima artistă confirmată la Summer in The City. Va împărți scena cu Sam Smith, care cântă pentru prima dată în România. Sursa foto: Pexels

A fost confirmat primul artist român care va cânta la Summer in The City – Nicole Cherry. Festivalul de muzică este la prima ediție și va avea loc în București, între 3 și 4 iunie. Artista, în vârstă de numai 24 de ani, va împărți aceeași scenă cu nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum Sam Smith, care va concerta pentru prima dată în România.

Nicole Cherry – emoționată înainte de festivalul Summer in The City

Nicole Cherry a declarat că se simte onorată pentru că face parte din line-up-ul Summer in The City:

Sunt onorată și fericită să fac parte din line-up-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!

Nicole Cherry este o artistă cunoscută printre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România. De asemenea, este songwriter și actriță. A urcat în topurile radio și TV cu nenumărate hituri, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, se arată într-un comunicat de presă.

Câteva dintre piesele de referință ale artistei sunt „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” care definesc un repertoriu complex. Aceasta s-a făcut remarcată și prin aparițiile TV („Te Cunosc de Undeva”) și cinematografice.

Artiștii care vor urca pe scena din cadrul festivalului de muzică

Aceasta este lista cu artiștii care vor fi prezenți la Summer in The City:

  • Robbie Williams,
  • Sam Smith,
  • LP,
  • The Editors,
  • Calum Scott,
  • Abby Roberts,
  • alți artiști români.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe site-urile SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii își pot achiziționa bilete pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un adonament de două zile.

Prețurile pentru o singură zi încep de la suma de 369 de lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 de lei pentru categoria VIP.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies