ȘTIRI

Nicole Cherry, DJ Sava & Raluca, live în club Bound din Centrul Vechi, JOI

Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte. In acest cadru publicul va avea ocazia sa-si auda artistii preferati interpretand, in premiera, coverurile celor mai in voga piese ale vremii, dar si melodiile care i-au consacrat!

„Mi-am promis in primul rand ca daca se-ntampla sa intru intr-un club si sa aud playback, o sa ma ridic si o sa plec! Pentru ca iubesc muzica live, am creat The Manifest, o reprezentatie fara playback, fara negativ si fara fite a unora dintre cei mai in voga artisti ai muzicii romanesti, care va vor uimi cu prestatii de exceptie. The Manifest este fara doar si poate un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca reprezinta un spectacol din cadrul caruia castigatorul va fi publicul”, a marturisit Mihai Morar.

Pregateste-te sa iei pulsul fierbinte al metropolei si sa-ti cunosti vedetele preferate la The Manifest!

Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei. Atmosfera relaxanta a unui lounge bar potrivit pentru intalniri cu prietenii sau partenerii de afaceri in timpul zilei, se transforma in cursul noptii in cadrul perfect pentru petreceri de neuitat.

Intra in lumea Bound! Te asteptam Joi, 24 octombrie 2013, incepand cu orele 23:00, pe strada Smardan, nr 30, pentru a-ti oferi o experienta desavarsita!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button