„Nicki Minaj știe că vine la București, la Saga Festival?” Știe, a pus în programul ei oficial. Dar glumele sunt multe și foarte reușite

19 mart. 2024
1597 Afișari
"Nicki Minaj știe că vine la București, la Saga Festival?" Știe, a pus în programul ei oficial. Dar glumele sunt multe și foarte reușite. Sursa foto: Facebook/ SAGA Festival

Organizatorii SAGA Festival au anunțat ieri pe rețelele de socializare că Nicki Minaj va veni pentru prima dată în România și va cânta la Romaero. Având în vedere ceea ce s-a întâmplat anul trecut, când trei artiști anunțați nu au mai participat la festival, oamenii sunt puțin sceptici cu privire la anunțul făcut recent.

Mai mulți au spus că vor să își cumpere bilete pentru a o vedea pe Nicki Minaj, dar se tem să nu fie țepuiți.

Anunțul venirii lui Nicki Minaj a făcut furori pe rețelele de socializare

Luni, 18 martie 2024, organizatorii SAGA Festival au anunțat pe rețelele de socializare care este unul dintre artiștii internaționali ce urmează să urce pe scena festivalului. Este vorba despre Nicki Minaj, cunoscuta cântăreață americană, care are milioane de abonați și chiar miliarde de vizualizări la clipurile încărcate pe Youtube.

Artista ar trebui sâ cânte pe data de 7 iulie 2024 în București, la Romaero, în ultima zi a festivalului SAGA. Oamenii sunt ușor sceptici cu privire la venirea artistei, după ce trei artiști internaționali nu au mai venit ediția trecută la festival, iar organizatorii nu au anunțat anularea prestațiilor acestora din timp, ci în ultimul moment.

Artiștii care ar fi trebuit să cânte la festival, dar din diferite motive nu au mai ajuns, sunt Lil Nas X, Wiz Khalifa și Sickick.

Multe dintre comentariile internauților de pe rețelele de socializare sunt negative. Unii au spus că se tem că anunțul este fals, sau că organizatorii vor anunța în ultimul moment că Nicki nu va mai cânta la festival.

Însă, pe site-ul oficial al artistei, în cadrul turneului internațional „Pink Friday 2” se regăseste și SAGA Festival, ceea ce înseamnă ca anunțul este oficial.

Sursa foto: captură nickiminajofficial.com
Sursa foto: captură nickiminajofficial.com

Câteva dintre comentariile internauților la postările SAGA Festival de pe Tik Tok și Instagram:

  • „Și ea știe că vine?” – A. C.
  • „Întâi să anunțe și ea și după luăm bilete” – E.
  • „Cu ea ați vorbit?” – S. A.
  • „V-ați spălat de toate păcatele de anul trecut” – L. G. P.
  • „Dacă nu vine Nicki Minaj la festival o să vă fac reclamație pentru ca nici anul trecut nu a venit Lil Nas X!” – A.
  • „Eu vin doar pentru ea, să nu mă mințiți să dau banii degeaba” – R.
  • „Oare ajunge?” – O.

Ce s-a întâmplat anul trecut la SAGA Festival

Ediția de anul trecut a festivalului SAGA de la Romaero nu a fost una prea plăcută pentru participanți, însă a fost una memorabilă.

Pe lângă faptul că cei trei artiști internaționali menționați anterior nu au mai urcat pe scena festivalului, iar organizatorii au anunțat acest lucru cu doar câteva ore înainte de prestația fiecăruia, au existat și alte probleme.

La un moment dat, una dintre scenele festivalului a fost închisă, iar accesul multor festivalieri a fost restricționat. Mai exact, scena pe care urcase artistul internațional Fisher. După ce s-a umplut jumătate din capacitatea maximă a spațiului din fața scenei, organizatorii au închis-o. Multe persoane s-au împins sau chiar au leșinat din cauza aglomerației.

De asemenea, acest lucru s-a întâmplat și la scena Switch, unde au cântat artiști români, precum: Deliric, Puya, Bitză, Șatra B.E.N.Z., Oscar, Ian, Killa Fonic, etc. Mulți dintre participanți nu au putut să intre să îi vadă pentru că organizatorii au închis porțile.

O altă problemă au fost cozile imense de la intrarea în festival. Unii oameni au așteptat mai bine de o oră până când au reușit să intre la eveniment.

Nici la food court nu a fost mai bine. Oamenii așteptau foarte mult pentru a putea mânca ceva sau doar pentru a-și lua ceva de băut.

La toaletă a existat aceeași problemă: cozi imense.

Citește mai multe despre problemele care au existat la festival AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies