„Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!”. Bucureșteni revoltați de mizeria care se tot adună pe străzile de la ei din cartier

16 iun. 2023
617 Afișari
"Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!". Bucureșteni revoltați de mizeria care se tot adună pe străzile de la ei din cartier | Sursă foto: Facebook-Cetățean Sector 3

Cetățenii din Sectorul 3 al Capitalei se plâng de curățenia, mai bine zis de lipsa ei. Aceștia spun că, în cartierul Titan, mizeria de pe străzi a devenit deja deranjantă pentru locuitori.

Bucureșteni revoltați de mizeria care se tot adună în Titan

Bucureștenii ce locuiesc în cartierul Titan din Sectorul 3 al Capitalei se confruntă cu o problemă legată de salubrizare. Oamenii au transmis că zona s-a umplut de gunoaie și de buruieni și se întreabă care este cauza.

Un bărbat a observat problema pe care cartierul o întâmpină și a transmis următorul mesaj, pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”:

Niciodată cartierul Titan nu a fost atât de murdar! Ce se întâmplă? Ne-au năpădit buruienile și gunoaiele! Plătim taxe și impozite pentru borduri, dale și palmieri?!

Remarca făcută de acesta a pornit o discuție în comunitatea respectivă. Postarea a strâns zeci de reacții și de comentarii de la alți bucureșteni deranjați de această situație. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Preocupările lui Negoiță sunt altele. Defrișarea parcului IOR – zona retrocedata, spartul de borduri și de alei.”
  • „După cum se vede, cam așa este.”
  • „Da așa este. Nu știu ce se întâmplă dar este dezastru.”
  • „Tot Sectorul 3 este așa. 1. Cel mai probabil focusul e pe pasaje și borduri. 2. Oamenii nu au fost de acord cu folosirea aspiratoarelor și cred ca au suspendat toate serviciile de curățenie. Urmează conflictele între vechii posesori de locuri de parcare și noii beneficiari ai locurilor nenominale.”
  • „Printre blocuri doar se taie copaci, nu se face și curățenie. Acum 3 zile au tăiat 3 copaci + un tei destul de mare.”
  • „Înainte se mai măturau trotuare. Acum nimic. Foarte multa mizerie.”

A existat și o persoană care a povestit că a făcut mai multe sesizări referitoare la curățenie, însă, cu toate că la unele dintre acesta a primit un răspuns, situația nu s-a remediat.

Eu am tot făcut sesizări pe aplicație, dar degeaba. La unele chiar mi-au răspuns. Mi-au spus că s-a rezolvat, dar gunoiul tot acolo este. Rezolvat la ei înseamnă că au pasat la altcineva.

Tot în secțiunea de comentarii locuitorii Sectorului au publicat mai multe poze care arată că zona este neîngrijită.

„Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!”
„Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!” | Sursă foto: Facebook-Cetățean Sector 3
„Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!”
„Niciodată n-a fost atât de murdar în Titan!” | Sursă foto: Facebook-Cetățean Sectorul 3
Cookies