Nici îngrășământul nu mai e ce-a fost. Patru traficanți din București au ascuns 2kg de heroină la rădăcina unui copac

27 aug. 2022
232 Afișari
Nici îngrășământul nu mai e ce-a fost. Patru traficanți din București au ascuns 2kg de heroină la rădăcina unui copac
Nici îngrășământul nu mai e ce-a fost. Patru traficanți din București au ascuns 2kg de heroină la rădăcina unui copac. Sursa foto: Facebook

Polițiștii din Capitală au arestat 4 persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Doi dintre inculpați au ascuns pe un teren de lângă casa lor 2 kilograme de heroină și 864 de pastile de ecstasy, și aceiași doi inculpați au fost surprinși în flagrant joi, în timp ce transportau cu mașina 100 de grame de heroină și suma de 6.000 de euro.

Patru persoane din București au fost reținute de autorități după ce au traficat droguri de mare risc sub forma unui grup organizat, potrivit comunicatului emis de DIICOT. În acest sens, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au decis să îi rețină pe cei patru inculpați pentru 24 de ore, potrivit Gândul.

Patru traficanți din București au fost prinși de autorități. Doi dintre ei au fost surprinși în flagrant joi

Cercetările autorităților au dus la concluzia că cei patru au comercializat cantități variate de droguri de mare risc către consumatori din București. Prin urmare, procurorii DIICOT au decis să realizeze joi un flagrant în care au fost surprinse două dintre persoanele reținute. Acestea transportau cu mașina personală suma de 6.000 de euro dar și 100 de grame de heroină. De asemenea, aceiași suspecți au depozitat atât heroină cât și ecstasy pe un teren din apropierea locuinței lor. Mai exact, pe un teren viran, la rădăcina unui copac, se aflau 2kg de heroină și 864 comprimate de ecstasy.

Nu în ultimul rând, joi au mai fost puse în executare și opt mandate de percheziție la domiciliu, toate pe raza municipiului București, autoritățile identificând următoarele: 5 grame de heroină, 21 de comprimate cu substanţe psihoactive, 800 de lei şi 150 de euro, despre care se deţin date că provin din traficul de droguri, precum şi mai multe telefoane mobile şi cartele SIM.

Ceilalți doi suspecți se ocupau cu comercializarea drogurilor

Potrivit procurorilor DIICOT, ceilalți doi suspecți se ocupau cu comercializarea în mod repetat a drogurilor de mare risc către diverși consumatori din Capitală.

Prin urmare, judecătorul de drepturi și libertăți a fost sesizat în cursul zilei de vineri cu o propunere de arestare preventivă pentru cei patru, pentru o perioadă de 30 de zile, conform DIICOT.

CITEȘTE ȘI

ANSVSA: Creveți infectați cu o bacterie periculoasă, retrași de vânzare. Clienții sunt rugați să nu consume produsul

Sectorul 5 alocă din nou bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Constructorii au ajuns cu lucrările la altar și icoanele din mozaic

Evenimente de weekend în București. Ce poți face pe 27-28 august dacă nu pleci din oraș

Cookies