BAZAR

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Câștigătorul FINALEI DE POPULARITATE, joi, 11 decembrie

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Va fi o emisiune in care se va vorbi foarte mult si despre talismane norocoase, scrie mondonews.ro. Pepe, unul dintre cei cinci jurati ai show-ului, a marturisit ca si el obisnuieste sa aiba la el un talisman care sa-l fereasca de evenimente neplacute.

Desi multi nu cred in astfel de superstitii, Pepe a declarat ca talismanul cu rol de amuleta i-a adus intotdeauna noroc.

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. „Este o moneda speciala pe care am gasit-o, iar de atunci mi-a mers foarte bine. O consider o amuleta”, povesteste Pepe. si Rares Maris, unul dintre concurentii care vor canta in editia de maine pentru a castiga premiul de popularitate, va veni pe scena de la „Next Star” si va purta la el obiectul sau norocos. De altfel, amuleta lui Rares este cea care il va determina pe juratul Pepe sa le arate telespectatorilor talismanul sau.

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Saptamana aceasta, cei mai simpatici concurenti vor reveni pe scena show-ului in finala de popularitate, iar castigatorul va fi stabilit de votul telespectatorilor printr-un SMS.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button