Next Film Festival: Necenzurat

de:
07 apr. 2011
7 Afișari
Next Film Festival: Necenzurat

Threesome, regia Johannes Dullin, Germania/Olanda, 2009, 10’ – În timp ce Stefan şi Paul se relaxează la un cocktail în Bermuda Bar, Ann-Kristin se face comodă la ea acasă pe canapea. „N-ar strica un pic de companie“ se gândeşte ea şi îi invită pe cei doi să o însoţească pe canapea, unde treptat se vor simţi din ce în ce mai apropiaţi.

Play with Me / Pobaw się ze mną / Joacă-te cu mine, regia Piotr Sułkowski, Polonia, 2010, 18’ – În ciuda nevoii ei profunde de sensibilitate şi siguranţă, Ola este o femeie care vrea să seducă şi, mai presus de orice, să se lase capturată.

Carne, regia Carlos Conceição, Portugalia, 2010, 21’ – O călugăriţă catolică singuratică dispută probleme matrimoniale serioase – cu Isus Christos. Într-o noapte furtunoasă şi întunecoasă, fiecare se luptă să-şi demonstreze punctele de vedere. Dar oare nesiguranţele Lui masculine sunt bazate pe argumente solide?

Bitch Rabbit / Putain Lapin / Iepurele şi prostituata, regia Guérin Van De Vorst, Belgia, 2010, 10’ – Aceasta este o poveste despre un loc uitat de lume, unde îşi fac veacul fantome ale visurile neîmplinite, printre cântece vechi şi înăsprite, unde nu mai e nimic de aşteptat, însă viaţa este în continuare fascinantă.

Drives / Pulsiones / Impulsuri, regia José Manuel Carrasco, Spania, 2009, 11’ – Carlos are o problemă…

First Fruits / Prémices / Înmuguriri, regia Pao Paixao, Elveţia, 2010, 30 – O fată şi un băiat se lasă conduşi de dorinţele lor. Devenind din ce în ce mai intimi unul cu altul, ajung să se îndrăgostească amândoi de o fată frumoasă, pe care o seduc. Cât de departe vor ajunge cu pierderea inocenţei?

Just for Sex / Plan Cul / Doar pentru sex, regia Olivier Nicklaus, Franţa, 2010, 12’ – În 15 minute, Olivier aşteaptă o vizită „doar pentru sex“. Dar oare este chiar atât de simplu?

Cookies