ARHIVA B365

News.ro: Liderii PNL analizează ipoteza demisiei în bloc a tuturor parlamentarilor liberali

Liberalii vor avea miercuri o şedinţă în care vor analiza din nou această ipoteză a demisiei în bloc a tuturor parlamentarilor, scrie news.ro.

Forţăm alegeri anticipate”, a declarat pentru News.ro unul dintre liderii PNL participanţi la discuţiile de marţi noapte. „Se va mai discuta mâine (miercuri – n. red.) dimineaţă. Ne întâlnim şi decidem„, a declarat un alt liberal care a luat parte la aceste discuţii.

De altfel, Adriana Săftoiu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care vorbeşte despre alegeri anticipate.

Cred că doar alte alegeri mai pot restabili situaţia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate! PNL are mâine de decis parcursul!„, a scris fostul purtător de cuvânt al PNL pe Facebook.

„Împărtăşesc punctul de vedere al Adrianei. Trebuie să decidem rapid ce direcţie va urma PNL”, a scris şi Alina Gorghiu pe aceeaşi pagină de socializare.

Marţi seara, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat pentru News.ro că liberalii vor depune miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pe tema adoptării de către Cabinetul Grindeanu a ordonanţei de urgenţă de modificare a codurilor penale.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button