New Year’s Eve By Lollipop

de:
30 dec. 2011
3 Afișari
New Year's Eve By Lollipop

Cand vine vorba de anul 2012, modul de gandire al oamenilor este impartit in 2 tabere: unii cred ca este inceputul unei noi ere, in timp ce altii se gandesc la sfarsitul lumii sau orice alt scenariu terifiant. Oracolele sugereaza ca totusi ceva deosebit se va intampla in acest an. Ca o fi bine sau rau, in noaptea dintre ani, Lollipop lasa supozitiile deoparte si isi concentreaza energia asupra distractiei si voii bune.

Va sfatuim sa faceti la fel deoarece, al patrulea an la rand, Lollipop anunta o petrecere magnifica. 12 ore de muzica, 2 scene, 8 artisti, toate acestea intr-o hala care isi pastreaza elementele industriale ce o definesc şi îi dau personalitate. Hala prezintă, încă de la intrare, un spectacol neaşteptat de elemente de decor, butaforii şi jocuri de lumini şi umbre. Deci ai toate motivele ca pe 1 ianuarie sa ciocnesti paharul de sampanie alaturi de prieteni la Popa Nan 82.

In plus, show-ul echipei Exquisite Bar Solutions te va fascina nu numai vizual dar si gustativ. Cunoscatorii stiu, este cea mai titrata agentie de bartending din Romania, cunoscuta si premiata national si international pentru profesionalism si creativitate. Si noi va spunem, n-au dat niciodata gres!

Si dupa asa o petrecere invaluita in zambete si energie pozitiva, sigur vei intra in tabara optimistilor. La multi ani 2012!

Line-Up:

Scena Boom Boom:

Mauss

http://www.facebook.com/MaussDj

Ovidiu Andrei

http://www.facebook.com/OvidiuAndreiDj

Mihai Amatti

http://www.facebook.com/MihaiAmattiDj

Scena All Wheels Drive House:

Awd House

(Kosta, Piftek, Narciss, TBF)

http://www.facebook.com/groups/267012682551/

K-nto

http://www.facebook.com/KntoDj

Intrare: 50 lei inainte de 00:00/ 60 lei dupa 00:00

Cookies