Neversea se amână pentru anul 2022. Ce se întâmplă cu biletele pentru festival

02 iul. 2021
277 Afișari
Neversea se amână pentru anul 2022. Ce se întâmplă cu biletele pentru festival
Festivalul Neversea. Sursă foto: Facebook/ Neversea

Neversea se amână pentru anul 2022. Organizatorii au declarat că timpul este extrem de scurt, iar festivalul trebuie să aibă loc vara.

Neversea se amână pentru anul 2022. Este al doilea mare festival care nu se va mai organiza în acest an. Organizatorii Electric Castle au anunțat în luna mai că următoarea ediție va avea loc anul viitor.

Neversea se amână pentru anul 2022

Deși Neversea 2021 urma să aibă loc în toamnă, organizatorii au anunțat că timpul necesar este mult prea scurt, iar cel mai bun moment pentru festival este vara. După o analiză atentă a situației, au luat decizia să amâne Neversea pentru anul 2022.

„După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să compromită experiența lor – publicul, echipajul și nici artiștii.”, au declarat organizatorii Neversea, vineri.

A patra ediție a festivalului urma să se desfășoare în perioada 8-11 iulie. Organizatorii Neversea au recunoscut că decizia amânării festivalului pentru anul 2022, a fost una „dificilă”.

Recomandăm și: Festivalieri, sunteți pregătiți? UNTOLD 2021 va avea loc în septembrie

Organizatorii îi așteaptă pe festivalieri la Neversea 2022 cu mai multă energie ca oricând, iar experiențele se anunță a fi incredibile.

„Și un line-up care vă va face să dansați cum nu s-a putut în acești doi ani”, au declarat organizatorii festivalului Neversea.

Ce se întâmplă cu biletele pentru festival

Cei care au biletele cumpărate urmează să fie contactați. Biletele pentru Neversea plus o diferență de bani ar putea fi folosite pentru participarea la festivalul UNTOLD 2021 și, bineînțeles, biletele pentru Neversea vor putea fi folosite în anul 2022.

Untold 2021 a fost confirmat și va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie, la Cluj-Napoca. Fanii se vor întâlni cu artiștii favoriți, fiind unul dintre puținele festivaluri internaționale care vor avea loc anul acesta.

UNTOLD 2021 a fost programat inițial pentru luna august. Însă, organizatorii festivalului spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Cookies