ȘTIRI

Netsky @ Arena dnb

Prima petrecere Arena DNB din aceasta toamna. Evenimentul il va avea ca invitat pe Netsky ( Hospital Records, UK), copilul minune de la Hospital Records.

Alaturi de el, pe scena vor urca Dj Snow, MC Agent, Dudawles si Terrarin cu baietii de la Vedem si Plus la visuals.

Rar ne-a fost dat sa vedem pe cineva care sa ajunga atat de repede atat de respectat muzical cum este Boris Daenen aka Netsky. Inca de la inceput piesele lui au fost apreciate si lansate la case de discuri cu vechime in scena, astfel ca in primul an castigase deja premiul pentru „Best Upcoming Producer” (Cel mai promitator producator) la premiile Drum + Bass Arena din 2008 pentru ca in 2010 sa fie deja „Best Newcomer Producer” (Cel mai bun producator nou aparut).

Inca din 2009 este reprezentat exclusiv de Hospital Records, cea mai mare casa de discuri din scena de drum and bass. In 2010, la 22 de ani, is lanseaza deja mult premiatul album intitulat „NETSKY”, in prezent el pregatind cel de-al doilea material discografic, programat spre a fi lansat in 2012.

2011 il gaseste mai sus decat a fost vreodata, cu un Essential Mix nominalizat ca fiind cel mai bun al anului, cu remixuri la piese de la Pendulum, Plan B, Leftfield sau Swedish House Mafia si in permanent turneu ca dj. Acum este momentul sa il intampinam cum se cuvine la Arena dnb.

Petrecerea va avea loc in aer liber sau in cort daca ploua.

Intrare: 20 lei — in avans la Boarder’s (http://eshop.boardersshop.ro/)

30 lei — la poarta


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button