BAZAR

Netflix a difuzat, din greșeală, noul sezon din House of Cards

Platforma audiovizuală Netflix a pus la dispoziție din greșeală abonaților săi miercuri al treilea sezon al serialului ‘House of Cards’, în total 10 din cele 13 episoade pe care preconiza să le lanseze în premieră la 27 februarie, informează EFE.

Într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al ‘House of Cards’ gestul a fost calificat drept o scurgere tipică Washingtonului, într-o aluzie la mașinațiunile politice pe care le tratează serialul. Un purtător de cuvânt a clarificat totuși ulterior că a fost vorba „de o eroare tehnică”.

This is Washington. There’s always a leak. All 13 episodes will launch February 27.11 februarie 2015

Netflix a retras toate episoadele după aproape 20 de minute de la lansare, însă unii abonați au putut să vadă cel puțin un episod, potrivit The Hollywood Reporter. ‘House of Cards’ relatează lupta pentru putere la Washington și se axează pe figura ambițiosului Frank Underwood (Kevin Spacey) și a soției sale machiavelice Claire (Robin Wright).

Lansarea anticipată a ‘House of Cards’ a suscitat o amplă vâltoare pe rețelele sociale cu două săptămâni de la premierea oficială, astfel încât unii au speculat că ar putea fi vorba de o strategie de promovare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button