Nesimţire fără margini: cum parchează un şofer la umbra statuilor de la Universitate

de:
16 nov. 2012
1 Afișari
Nesimţire fără margini: cum parchează un şofer la umbra statuilor de la Universitate

La o zi de la inaugurarea oficiala, parcarea de la Universitate este plina, accesul in parcare se face usor, fara sa se formeze coada. Odata ajuns in parcarea subterana, pentru a gasi un loc liber trebuie sa cauti cam 10 minute, scrie hotnews.ro. La subsolul -1 aproape toate locurile sunt ocupate si au aparut si primii soferi care au parcat neregulamentar, incurcand circulatia. La subsolul -2 sansele de a gasi un loc liber cresc.

Liftul de persoane din strada Toma Caragiu inca nu functioneaza, iesirea din parcare facandu-se pe scarile adiacente rampelor de urcare si coborare in parcare.

Desi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca, o data cu darea in folosinta a parcarii subterane se vor desfiinta parcarile de la suprafata, cel putin pe strada Ion Ghica, masinile erau in continuare parcate, chiar pe doua randuri. O masina era parcata inclusiv pe spatiul pietonal din Piata Universitatii.

Parcarea subterană de la Universitate a fost deschisă joi. Timp de două săptămâni, șoferii vor putea folosi gratuit parcarea şi, apoi, timp de o lună, primele două ore de parcare vor fi gratuite.

După aceea, prețul pentru o oră de parcare sub Piața Universității, pentru un autoturism, va fi de 2,5 lei, la fel ca în parcarea de la Intercontinental. În week-end, însă, prețul va fi de un leu pe oră, ca și în timpul nopții, între orele 20:00 și 06:00. O zi de parcare va fi taxată cu 25 de lei. Detalii despre tarifele promoţionale găsiţi aici

Citeşte şi Se interzice parcarea pe unele străzi din Centru. Top 5 schimbări aduse de parcarea Universităţii. 

Cookies