ARHIVA B365

Nesimțirea fără margini a șoferilor bucureșteni: mașini parcate chiar lângă semnul INTERZIS

Parcatul sub semnele de interzis este o practică răspândită în tot Bucureștiul. Un cititor B365.ro a semnalat că zilnic pietonii care trec prin zona Pasajul Muncii – Șoseaua Mihai Bravu își riscă viața din cauza șoferilor care parchează pe trotuar, chiar în apropierea semnelor ce interzic parcarea.

„În tot Bucureștiul este o imensă nesimțire. De multe ori nu mai ai trotuar liber din cauza mașinilor parcate (de șmecheri, că li se permite să fie așa) și trebuie să ocolești pe carosabil riscând să fii călcat de mașinile din trafic”, a scris dl. Ionescu redacției B365.ro.

Reamintim că, aproape zilnic, pe trotuarul de la Piaţa Romană sunt parcate numeroase autoturisme, deşi Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, a montat bile de fier de mari dimensiuni pentru a împiedica accesul şoferilor pe trotuar. Maşinile parcate ilegal blochează complet uneori chiar şi drumul de acces în spatele staţiei de autobuz.

Mai mult, în ultima perioada trotuarul a fost ocupat şi de tarabele comercianţilor de mărţişoare, care au îngreunat astfel accesul pietonilor pe trotuar.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button